Boerengolf

IJsclub Sint-Annaland en Scherpschuttersvereniging bieden in samenwerking de activiteit Boerengolf aan. Boerengolf is een balspel, waarbij een leren bal met een Boerengolf club bij de afslag wordt weggeslagen in de richting van een met rode vlag gemarkeerde put of hole. Doel van Boerengolf is om de bal in zo min mogelijk aantal slagen in de hole te doen belanden. De Boerengolf baan bestaat uit meerdere holes en bevindt zich op de weide waar ’s winters geschaatst kan worden. Boerengolf kan zowel in groepen als individueel worden gespeeld.

 

De boerengolf baan en de kantine is in de zomerperiode (april tot en met oktober) op woensdagmiddag tussen 14.00-17.00 en op zaterdag van 10.00-17.00 geopend (reserveren niet nodig).

Entreegeld voor volwassenen is 5 euro, voor kinderen tot 13 jaar 3 euro.

Voor bedrijven, vriendengroepen, familiedagen en andere groepen  is het ook mogelijk op andere tijden te reserveren. Het is eveneens mogelijk een combinatie te maken met het schieten op onze schietbaan en evt. de BBQ/menu bij Cafe An de Sloove/Brasserie de-Deubraek. Kortom, wij kunnen u volledig ontzorgen voor uw activiteit of evenement.

Facebook

Facebook Pagelike Widget