Ik wil schieten!

Heb je interesse in de schietsport? Zou je ook wel eens met een vuurwapen willen schieten? Ben je benieuwd of je lichaam en geest volledig onder controle kan krijgen? Onze vereniging heeft, ter promotie van de schietsport en de vereniging, de volgende mogelijkheid om met de schietsport in aanraking te komen:

  1. Introducé tijdens een van onze oefenmomenten

Het is mogelijk om tijdens een van onze oefenmomenten kennis te maken met de schietsport. Bij aankomst krijgt u onder het genot van een bakje koffie of een flesje frisdrank een uitleg over onze vereniging en de schietsport. Na een uitgebreide veiligheidsinstructie mag u onder 1 op 1 begeleiding van een onze schietinstructeurs uw eerste schoten met een vuurwapen (de olympische disciplines pistool of geweer) schieten op onze schietbaan (10, 12 en 25 meter). Na afloop van uw eerste introducé-les bespreken we de eerste ervaringen. Na maximaal 3 introducé-lessen bespreken we met u of de schietsport iets voor u is. Zo ja, dan kunt u lid worden bij onze vereniging.

Nadere informatie voor de Introducé:

  • Voor het schieten met vuurwapens dient de schutter minimaal 16 jaar te zijn;
  • Er mag geen alcohol genuttigd worden voor het schieten;
  • U dient een geldig legitimatiebewijs te kunnen overleggen voor aanvang van het schieten;
  • Introducé-lessen worden uitgevoerd conform de in de Wet (en Circulaire) Wapens en Munitie geldige voorschriften;
  • Wij organiseren geen bedrijfsuitjes of ander type (commerciële) evenementen waarbij vuurwapens worden gebruikt.

Mocht u als introducé kennis willen maken met de schietsport, neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij plannen dan samen met u uw introductie in. De kosten voor de 1e Introducé-les zijn €32,50

Formulier Schietlessen

Facebook

Facebook Pagelike Widget