Ik wil schieten!

Heb je interesse in de schietsport? Zou je ook wel eens met een vuurwapen willen schieten? Ben je benieuwd of je lichaam en geest volledig onder controle kan krijgen? Onze vereniging heeft 2 mogelijkheden om met de schietsport in aanraking te komen:

1. Introductie tijdens oefenavond/lidmaatschap
In de eerste plaats is het mogelijk om tijdens een reguliere oefenavond kennis te maken met de schietsport. Bij aankomst krijgt u onder het genot van een bakje koffie of een flesje frisdrank een uitleg over onze vereniging en de schietsport. Na een uitgebreide veiligheidsinstructie mag u onder begeleiding van een onze schietinstructeurs uw eerste schoten met een vuurwapen (pistool of geweer) schieten. Na afloop van uw eerste schietles bespreken we de eerste ervaringen.

Na 3 introductielessen bespreken we met u of de schietsport iets voor u is. Zo ja, dan kan u lid worden bij onze vereniging. Daarvoor moet u eerst een Verklaring Omtrent Goed gedrag aanvragen bij uw Gemeente. Na het inleveren van deze verklaring melden we u aan bij de KNSA en bent u aspirant lid. Deze aspirant-lid status duurt een half jaar ingaand vanaf de acceptatiedatum van de KNSA.

De kosten van het lidmaatschap (incl. KNSA-afdracht) bedragen in 2020:

12 t/m 15 jaar  €67,- (waarvan €17,- KNSA-afdracht)
16 t/m 17 jaar €122,- (waarvan €22,- KNSA-afdracht)
18 jaar en ouder €200,- (waarvan €42,5 KNSA-afdracht)

Daarnaast betalen senior-leden bij aanmelding een entree-premie van €100,- die in twee termijnen dient te worden voldaan (€50,- bij aanmelding en €50,- bij overgang van aspirant lid naar regulier lid).
Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de secretaris, uiterlijk op 1 november. Indien de schutter zijn lidmaatschap later opzegt, is hij/zij verplicht de lidmaatschapskosten van het gehele navolgende kalenderjaar te voldoen.

Neem contact met onze secretaris om tijdens een oefenavond kennis te maken met de schietsport: secretaris@ssvprinsesjuliana.nl

2. Deelname aan een schietles
Wil je een keer in groepsverband de schietsport ervaren? Dan zijn onze schietlessen erg geschikt.  Klik hier om naar onze schietlessen te gaan.

Facebook

Facebook Pagelike Widget