Nieuws

31 januari 2020 – Nieuws uit de Jaarvergadering

Op 31 januari vond de jaarvergadering plaats. Tijdens deze goed bezochte vergadering werden de bekers van de competitie 2019 uitgereikt. Diverse leden wisten een aantal bekers mee naar huis te nemen. Tijdens de vergadering kregen Rien Bruynzeel en Chris Boot een certificaat wegens hun 40-jarig lidmaatschap. Chris Boot nam na 36 jaar afscheid uit het bestuur als penningmeester. Samen met zijn partner Marij Free werden ze benoemd tot Ere-lid van de vereniging.

15 mei 2019 – Jaarlijkse BBQ op zaterdag 6 juli

De jaarlijkse familie-BBQ zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 6 juli, aanvang 18:00.

12 december 2018 – Cooperatief dividend Rabobank

Deze week werden we verblijd met het bericht van de Rabobank dat onze aanvraag voor coöperatief dividend is goedgekeurd. Dat betekent dat we 1500,- krijgen om ons pand verder te verduurzamen. De schietbanen worden voortaan verlicht met LED-licht.

12 november 2018 – Nieuwjaarswedstrijd op 4 en 5 januari

De Nieuwjaarswedstrijd zal plaatsvinden op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari. De wedstijd is toegankelijk voor onze leden. Na afloop van de wedstrijd op zaterdag zal er een Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.

12 November 2018 – Schietclinic Klein kaliber geweer op dinsdag 11 december

Op dinsdag 11 december zal er voor geïnteresseerden een clinic worden gehouden voor de discipline Klein Kaliber Geweer 12 meter. De avond begint om 19.30, aanmelden is verplicht.

6 november 2018 – Jaarvergadering vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019

Het bestuur heeft recentelijk de datum voor de jaarvergadering vastgesteld. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 1 februari, aanvang 19:30.

23 oktober 2018 – Ladiesnight op zaterdag 3 november

SSV Prinses Juliana organiseert op zaterdagavond 3 november een ladiesnight voor de vrouwelijke leden en de partners van de mannelijke leden. Iedereen mag 1 introducee meenemen. Het belooft een leuke avond te worden.

Oktober 2018 – Sint-Annaland wint de Kringbeker

Op 18, 12, 13 oktober werd de Kringwedstrijd van 2018 gehouden op onze schietbaan. In totaal werden er 82 series verschoten. Sint-Annaland won voor het eerst sinds 3 jaar de Kringbeker.

24 september 2018 – Kringwedstrijd op 8, 12, 13 oktober

SSV Prinses Juliana organiseert op 8, 12, 13 oktober de kringwedstrijd van het eiland Tholen. We nodigen alle schutters van harte uit deel te nemen.

24 september 2018 – Sponsormiddag op zaterdag 20 oktober

Op zaterdag 20 oktober organiseert SSV Prinses Juliana de Sponsormiddag 2018 tussen 13.30-16.00. Deze middag worden onze sponsors in het zonnetje gezet en krijgen zij een schietarrangement aangeboden.

24 september – Ladiesnight op zaterdag 3 november

Op zaterdag 3 november organiseert SSV Prinses Juliana voor het eerst een Ladiesnight. De partners van onze leden zijn van harte uitgenodigd voor een gezellige avond. Op het programma staat het schieten, het prijzen rad en natuurlijk een hapje en een drankje.

 

September 2018 – Aanleg zonnepanelen

Tijdens de algemene ledenvergadering is het nieuwe spaardoel vastgesteld. Dit jaar is gekozen voor de aanschaf van zonnepanelen. In de zomer kon het bestuur bekend maken dat het spaardoel werd gehaald. Eind september zullen de 20 zonnepanelen worden aangelegd door een lokaal bedrijf. 

September 2018 – Installatie live stream kantine

Dit jaar is getest met de live stream van de schietbaan in de kantine. Na wat technische wijzigingen is het nu gelukt een goede verbinding tot stand te brengen. De live verbinding vergroot de mogelijkheden voor de vereniging. Zo kunnen nu mededelingen worden geprojecteerd en worden ook de sponsors beter in beeld gebracht.

Juni 2018 – Jaarlijkse BBQ goed bezocht 

Op 21 juni vond de jaarlijkse BBQ plaats. Zoals ieder jaar werd ook dit jaar de BBQ weer goed bezocht. Het mooie weer in combinatie met de goede sfeer onder de 70 aanwezigen leverde weer een hele mooie herinnering op.

Februari 2018 – Kees Bijl en Edwin Geuze verkozen tot bestuurslid

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn Kees Bijl en Edwin Geuze verkozen tot nieuwe bestuursleden. Ze werden verkozen na het vacant komen van de posities van Martin van der Jagt en Pieter-Jan Goedegebuure in het bestuur.

 

14 november 2017 – SSV Prinses Juliana organiseert openingswedstrijd op 4, 7, 8, 9 december

Op 4, 7, 8, 9 december organiseert SSV Prinses Juliana wegens het in gebruik nemen van de nieuwe kantine een openingswedstrijd voor alle Zeeuwse sportschutters. Klik hier voor de uitnodiging.

2 mei 2017 – SSV Prinses Juliana organiseert Lightshooting wedstrijd op 12 en 13 mei

Het bestuur nodigt u en jou uit voor de lightshooting wedstrijd welke zal worden gehouden op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei.  Klik hier voor de uitnodiging.

1 februari 2017 – Voorjaarsactiviteit op zaterdag 11 maart

 

Op zaterdag 11 maart vindt de jaarlijkse voorjaarsactiviteit plaats. We gaan wederom bowlen en steengrillen bij Bowling de Thoolse brug. Aanmelden kan bij Willem Goedegebuure.

31 januari 2017 – Nieuws uit de jaarvergadering

Op vrijdag 27 januari vond de jaarvergadering van 2017 plaats in de kantine. De vergadering werd met ruim 30 aanwezigen goed bezocht. Tijdens deze vergadering legde het bestuur verantwoording af van haar taken het afgelopen jaar. De jaarplanning werd uit de doeken gedaan en alle ambities en plannen werden met de leden besproken. Rien Bruynzeel trad na 23 jaar bestuurslidmaatschap terug uit het bestuur. Hij werd tijdens deze vergadering benoemd tot Lid van Verdienste. Martin van der Jagt werd door de leden gekozen tot nieuw bestuurslid, waardoor het bestuur met volle kracht verder kan. De bekers van de verenigingscompetities werden aan de winnaars uitgereikt. Corniel van Leeuwen won de Koningsbeker en is daarmee de nieuwe clubkampioen. Na de vergadering was het nog lang gezellig en werden nog diverse ronden aan het rad van avontuur gedraaid.

 

 

12 oktober 2016 – Bezoek Doublet Sport Guns op 28 oktober

 

Op vrijdag 28 oktober om 20:00 komen John en Jan van onze sponsor Doublet Sport Guns weer naar onze schietbaan. Ben je voornemens een wapen aan te schaffen, zorg dan dat je hierbij bent.

 

17 september 2016 – 59 series verschoten bij Lightshooting wedstrijd

 

Op zaterdag 17 september organiseerde SSV Prinses Juliana een attractiewedstrijd voor alle Thoolse schutters. Dit keer werd voor de wedstrijdvorm lightshooting gekozen.  Een wedstrijdvorm waarbij de schutter met pistool of karabijn op een afstand van 25 meter voorwerpen moest raak schieten. Dit schieten gebeurde onder speciale omstandigheden. De schietpunten werden namelijk maar enkele seconden verlicht. De schutter moest dus concentratie, snelheid en doorzettingsvermogen tonen om een goed prestatie te leveren. De schietdoelen bestonden voor de karabijn uit aardappelen die door sponsor Kees Bijl waren gesponsord. Met het pistool diende de schutter ballonnen kapot te schieten. Bij karabijn wisten Willem Goedegebuure en Corniel van Leeuwen 15 doelen te raken, bij pistool wisten Adri Menheere en Jaap Moerland 11 doelen te raken. Zij deelden dan ook de eerste prijs. In totaal werden 59 wedstrijdseries verschoten.  Klik hier om naar de uitslag te gaan.

 

img_0022

 

 

 

13 juni 2016 – Chauffeurs Geuze Transport nemen deel aan schietarrangement

 

Afgelopen zaterdag kwamen de chauffeurs van Geuze transport bij ons langs voor een schietarrangement. Het was weer erg gezellig! In totaal namen 29 chauffeurs deel aan deze middag. En je raad het al, wie was de beste schutter: de enige dame Mariska. Kom ook eens bij ons langs voor een uniek uitje met vrienden, familie of collega’s.

 

Geuze 1 geuze 2

 

Voor meer foto’s klik hier!

15 september 2015 – Sjors sportief en SSV Prinses Juliana brengen jongens en meiden aanraking met de schietsport 

Op dinsdag 15 september ontvingen we de eerste groep jonge schutters op onze schietbaan in het kader van het sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief.
3BKeNOUw2kIioLEw9hOeGzAZF_af3t3GNvHMEDWkxFs
C4MG7QmarXkOB1d3WVRX-_mG5DondHDRgS1kNiLASLA

eZNNX8C0EE6LCFKb_BznqdDble3W-4Fyj2FafWtV3Ww
gV9nGGz9x8TZJv_Stc97dEemUoBnPu0HxBQ9LqDQIOA
De 8 jongens en meiden mochten op deze avond met de luchtbuks en het luchtpistool oefenen op schietkaarten die op verschillende afstanden werden gehangen.
RuOqYreddWT-_nhZ2Ae21ifQRhXxXpwkiYF9diFDHcI
Een hele leuke ervaring voor zowel de jongeren als voor ons waarbij we weer een aantal nieuwe en enthousiaste talenten hebben ontdekt. Jongens en meiden kunnen bij onze vereniging al lid worden vanaf 12 jaar.

18 september 2015 – Mosselavond/wedstrijd – aanvang: 18:00 uur

Op veler verzoek zal er ook dit jaar speciaal voor de leden een mosselavond worden gehouden en wel op vrijdag 18 september. Om 18.00 zal door onze koks Martin vd Kuijl en Corniel van Leeuwen een gezamenlijke mosselmaaltijd (inclusief stokbrood en friet) worden geserveerd. Voor de mensen die geen mossels lusten of zin hebben in wat meer hartigheid, worden er ook snacks gebakken.
mosselen
Na de gezamenlijke maaltijd zal de wedstrijdleiding uitleg geven over de wedstrijd en gaan we naar de baan om te schieten. De wedstrijdvorm blijft nog even een verrassing. Na de wedstrijd is er voor de leden de gelegenheid om te schieten zoals op een normale oefenavond. Leden met een eigen wapen kunnen hun wapen dus gewoon meenemen.
De kosten voor deze maaltijd en deelname aan de wedstrijd zijn slechts €10,- p.p. Daarvoor krijg je de maaltijd, deelname aan de wedstrijd en een consumptie. Overige consumpties en munitie zijn voor kosten van de schutters.
Aanmelden voor de maaltijd is verplicht en kan tot uiterlijk 11 september.
Opgave bij:
Willem Goedegebuure
0641930149
willemgoedegebuure@nullhotmail.com

9 september 2015 – winnaars Vaderdag-actie ACTIVA nemen deel aan schietarrangement

Op woensdag 9 september ontvingen we de winnaars van de ACTIVA Vaderdag-actie voor een volledig verzorgd schietarrangement. Na een welkomstwoord en een presentatie over de vereniging, kregen de 18 deelnemers een rondleiding op de nieuwe schietbaan.
IMG_3115
Na een uitgebreide veiligheidsinstructie mochten de winnaars onder deskundige begeleiding van onze schietinstructeurs hun eerste schoten lossen op schietkaarten. Na enige tijd oefenen waren de deelnemers klaar voor een wedstrijd, een bowlingpinwedstrijd op 25 meter afstand met de karabijn.
IMG_3117
Jeroen de Rijke bleek deze avond de allerbeste schutter. Klik hier voor de volledige uitslag. Na het schieten bespraken de winnaars onder het genot van een hapje en drankje hun eerste schietsportervaring.
IMG_3116
Een geslaagde avond die zeker een vervolg gaat krijgen.

18 juli 2015 – Opening nieuwe schietbanen door wethouder Kees van Dis

Na jaren lang plannen maken, voorbereiden en (af)bouwen stond 18 juli 2015 met dikgedrukte letters in de agenda van de leden en het bestuur van SSV prinses Juliana. Op dat moment zou namelijk de opening van onze splinternieuwe schietbanen plaatsvinden. Na warme woorden van wethouder Van Dis en voorzitter Rien Bruynzeel was het aan de wethouder om het officiële eerste schot te lossen.
IMG_2880
Een luid applaus van de aanwezige belangstellenden volgde na zijn voltreffer op de fles Champagne.
Na dit officiële eerste schot was het aan de leden om de baan in gebruik te nemen. Door de sponsorcommissie werden nieuwe polo’s, het entrée-bord en de nieuwe website gepresenteerd.
IMG_2881
Na een succesvolle openingswedstrijd werd de dag in stijl afgesloten met een gezins-BBQ. Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie van deze dag.
IMG_6154-1

18 juli 2015 – Marcel v/d Jagt en Leo Moerland winnen openingswedstrijd

Op zaterdag 18 juli werd de openingswedstrijd gehouden in onze splinternieuwe nieuwbouwaccommodatie.

IMG_2885

Leden van onze schietvereniging konden deelnemen aan een attractiewedstrijd waarbij op bowlingpins werd geschoten op tijd. Ieder lid kreeg in 2 series van 5 schoten de kans zijn of haar schietkunsten te bewijzen. Er werd geschoten in de disciplines karabijn en pistool op 25 meter afstand. Marcel van der Jagt won bij karabijn, Leo Moerland bij pistool. IMG_6201-2
Klik hier voor de volledige uitslag van de wedstrijd.

18 juli 2015 – Afsluiting voorjaarsseizoen met BBQ

Op zaterdag 18 juli vond de traditionele afsluiting van het voorjaarsseizoen plaats door middel van een BBQ. Dit jaar voor het eerst op het royale terras van ons nieuwe clubgebouw. Het weer was ons erg goed gezind. Onder genot van de zomerzon genoten de 45 aanwezige volwassenen en 23 kinderen van al het goeds van de BBQ. Voor de kleine kinderen was er een springkussen geregeld. De oudere kinderen konden op de schietbaan terecht voor het luchtbuksschieten. Ook het vers gemaakte ijs van Tom de IJscoman mocht niet ontbreken.
IMG_2893
Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie van de BBQ.

 

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

 

Facebook

Facebook Pagelike Widget