Nieuws

14 november 2017 – SSV Prinses Juliana organiseert openingswedstrijd op 4, 7, 8, 9 december

Op 4, 7, 8, 9 december organiseert SSV Prinses Juliana wegens het in gebruik nemen van de nieuwe kantine een openingswedstrijd voor alle Zeeuwse sportschutters. Klik hier voor de uitnodiging.

 

2 mei 2017 – SSV Prinses Juliana organiseert Lightshooting wedstrijd op 12 en 13 mei

Het bestuur nodigt u en jou uit voor de lightshooting wedstrijd welke zal worden gehouden op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei.  Klik hier voor de uitnodiging.

 

1 februari 2017 – Voorjaarsactiviteit op zaterdag 11 maart

Op zaterdag 11 maart vindt de jaarlijkse voorjaarsactiviteit plaats. We gaan wederom bowlen en steengrillen bij Bowling de Thoolse brug. Aanmelden kan bij Willem Goedegebuure.

 

31 januari 2017 – Nieuws uit de jaarvergadering

Op vrijdag 27 januari vond de jaarvergadering van 2017 plaats in de kantine. De vergadering werd met ruim 30 aanwezigen goed bezocht. Tijdens deze vergadering legde het bestuur verantwoording af van haar taken het afgelopen jaar. De jaarplanning werd uit de doeken gedaan en alle ambities en plannen werden met de leden besproken. Rien Bruynzeel trad na 23 jaar bestuurslidmaatschap terug uit het bestuur. Hij werd tijdens deze vergadering benoemd tot Lid van Verdienste. Martin van der Jagt werd door de leden gekozen tot nieuw bestuurslid, waardoor het bestuur met volle kracht verder kan. De bekers van de verenigingscompetities werden aan de winnaars uitgereikt. Corniel van Leeuwen won de Koningsbeker en is daarmee de nieuwe clubkampioen. Na de vergadering was het nog lang gezellig en werden nog diverse ronden aan het rad van avontuur gedraaid.

24 januari – Einduitslag competities online

 

De einduitslag van de competities van 2016 is weer bekend. De uitslagen zijn hier terug te vinden.

 

27 januari – Jaarvergadering 

Op vrijdag 27 januari zal de jaarvergadering plaatsvinden in de kantine aan de Koelhuisdreef. Alle leden worden nadrukkelijk opgeroepen aanwezig te zijn. Klik hier voor de uitnodiging en agenda.

 

12 oktober 2016 – Bezoek Doublet Sport Guns op 28 oktober

Op vrijdag 28 oktober om 20:00 komen John en Jan van onze sponsor Doublet Sport Guns weer naar onze schietbaan. Ben je voornemens een wapen aan te schaffen, zorg dan dat je hierbij bent.

 

12 oktober 2016 – Nieuwsbrief oktober 2016

Recentelijk kwam het bestuur bijeen. Na aanleiding daarvan zijn er weer een aantal nieuwtjes te melden. Zo start in oktober de Mausercup, in november de M1 cup, begint binnenkort de winterwedstrijd en vindt op 13 en 14 oktober de kringwedstrijd plaats in Stavenisse. Klik hier voor meer nieuwtjes.

 

17 september 2016 – 59 series verschoten bij Lightshooting wedstrijd

Op zaterdag 17 september organiseerde SSV Prinses Juliana een attractiewedstrijd voor alle Thoolse schutters. Dit keer werd voor de wedstrijdvorm lightshooting gekozen.  Een wedstrijdvorm waarbij de schutter met pistool of karabijn op een afstand van 25 meter voorwerpen moest raak schieten. Dit schieten gebeurde onder speciale omstandigheden. De schietpunten werden namelijk maar enkele seconden verlicht. De schutter moest dus concentratie, snelheid en doorzettingsvermogen tonen om een goed prestatie te leveren. De schietdoelen bestonden voor de karabijn uit aardappelen die door sponsor Kees Bijl waren gesponsord. Met het pistool diende de schutter ballonnen kapot te schieten. Bij karabijn wisten Willem Goedegebuure en Corniel van Leeuwen 15 doelen te raken, bij pistool wisten Adri Menheere en Jaap Moerland 11 doelen te raken. Zij deelden dan ook de eerste prijs. In totaal werden 59 wedstrijdseries verschoten.  Klik hier om naar de uitslag te gaan.

img_0022

 

13 juni 2016 – Chauffeurs Geuze Transport nemen deel aan schietarrangement

Afgelopen zaterdag kwamen de chauffeurs van Geuze transport bij ons langs voor een schietarrangement. Het was weer erg gezellig! In totaal namen 29 chauffeurs deel aan deze middag. En je raad het al, wie was de beste schutter: de enige dame Mariska. Kom ook eens bij ons langs voor een uniek uitje met vrienden, familie of collega’s.

Geuze 1 geuze 2

Voor meer foto’s klik hier!

27 mei 2016 – wedstrijd

Op vrijdag 27 mei hield SSV Prinses Juliana wederom een wedstrijd. Dit maal was het de uitdaging voor de schutters om hun gemiddelde over het afgelopen jaar zo goed mogelijk te benaderen. Opvallend is dat zowel Pieter-Jan Goedegebuure als Willem Goedegebuure precies hun gemiddelde wisten te schieten. In totaal werden er 28 wedstrijdseries geschoten.
Klik hier voor de uitslag.

1 februari 2016 – Nieuws uit de jaarvergadering

Op vrijdag 29 januari vond de jaarvergadering plaats. Er is nieuws over de contributie voor 2016, competities en wedstrijden in 2016 en de samenstelling van het nieuwe bestuur. Klik hier voor de nieuwsbrief met alle veranderingen op een rij.

14 januari 2016 – jaarvergadering op 29 januari 2016

Op vrijdag 29 januari zal de jaarvergadering plaatsvinden om 20.00 bij Café an de Sloove aan het havenplein te Sint Annaland. Op deze avond zal het bestuur verantwoording afleggen over de werkzaamheden van het afgelopen jaar. Ook zal het eremetaal aan de winnaars van de competitie worden uitgereikt. Het bestuur nodigt iedereen van harte uit bij deze vergadering aanwezig te zijn. De schietbaan zal op deze avond gesloten blijven. Klik hier voor de uitnodiging en agenda.

2 januari 2016 – Nieuwjaarswedstrijd

Op zaterdag 2 januari vond de jaarlijkse Nieuwjaars wedstrijd plaats. Traditioneel het moment om elkaar het beste te wensen en de opening van het nieuwe schietjaar. Dit jaar werd de wedstrijd gehouden op 25 meter afstand. Er kon door de deelnemers met zowel de karabijn als het pistool geschoten worden. Groot en klein kaliber werden met elkaar gemixt. In totaal werden er 32 series verschoten. Iedere deelnemer kreeg 20 schoten op 4 kaarten. Bij het pistool won Leo Moerland met 169 punten. Bij de karabijn won Willem Goedegebuure met 195 punten. Na de wedstrijd werden nog een aantal rondjes aan het rad van avontuur gedraaid, waarna de middag gezellig werd afgesloten en iedereen met prijs naar huis ging.

13 oktober 2015 – Uitslag Kringwedstrijd 2015

Op 5, 9 en 10 oktober organiseerde SSV Prinses Juliana voor het eerst sinds jaren weer een kringwedstrijd voor Thoolse schutters.
IMG_3260
In totaal werden 62 series verschoten in de disciplines geweer, karabijn, pistool en jeugd. Met deze opkomst zijn we erg tevreden. De Eilandcup, de prijs voor de beste schietvereniging van Tholen, was dit jaar voor Sint-Annaland. Een prijs om trots op te zijn! Klik hier voor de volledige uitslag van de wedstrijd.
IMG_3256

27 september 2015 – SSV Prinses Juliana organiseert kringwedstrijd op 5, 9 en 10 oktober

Op 5, 9 en 10 oktober organiseert SSV Prinses Juliana voor het eerst sinds jaren weer een wedstrijd voor alle schutters van het eiland Tholen. Tijdens deze zogenaamde kringwedstrijd schieten de schutters 20 wedstrijdschoten in de gebruikelijke klein kaliber disciplines. Ook zal de Eilandcup worden verschoten. Zaterdag na afloop van de wedstrijd is de prijsuitreiking. Klik hier voor de uitnodiging.

15 september 2015 – Sjors sportief en SSV Prinses Juliana brengen jongens en meiden aanraking met de schietsport 

Op dinsdag 15 september ontvingen we de eerste groep jonge schutters op onze schietbaan in het kader van het sportstimuleringsprogramma Sjors Sportief.
3BKeNOUw2kIioLEw9hOeGzAZF_af3t3GNvHMEDWkxFs
C4MG7QmarXkOB1d3WVRX-_mG5DondHDRgS1kNiLASLA

eZNNX8C0EE6LCFKb_BznqdDble3W-4Fyj2FafWtV3Ww
gV9nGGz9x8TZJv_Stc97dEemUoBnPu0HxBQ9LqDQIOA
De 8 jongens en meiden mochten op deze avond met de luchtbuks en het luchtpistool oefenen op schietkaarten die op verschillende afstanden werden gehangen.
RuOqYreddWT-_nhZ2Ae21ifQRhXxXpwkiYF9diFDHcI
Een hele leuke ervaring voor zowel de jongeren als voor ons waarbij we weer een aantal nieuwe en enthousiaste talenten hebben ontdekt. Jongens en meiden kunnen bij onze vereniging al lid worden vanaf 12 jaar.

18 september 2015 – Mosselavond/wedstrijd – aanvang: 18:00 uur

Op veler verzoek zal er ook dit jaar speciaal voor de leden een mosselavond worden gehouden en wel op vrijdag 18 september. Om 18.00 zal door onze koks Martin vd Kuijl en Corniel van Leeuwen een gezamenlijke mosselmaaltijd (inclusief stokbrood en friet) worden geserveerd. Voor de mensen die geen mossels lusten of zin hebben in wat meer hartigheid, worden er ook snacks gebakken.
mosselen
Na de gezamenlijke maaltijd zal de wedstrijdleiding uitleg geven over de wedstrijd en gaan we naar de baan om te schieten. De wedstrijdvorm blijft nog even een verrassing. Na de wedstrijd is er voor de leden de gelegenheid om te schieten zoals op een normale oefenavond. Leden met een eigen wapen kunnen hun wapen dus gewoon meenemen.
De kosten voor deze maaltijd en deelname aan de wedstrijd zijn slechts €10,- p.p. Daarvoor krijg je de maaltijd, deelname aan de wedstrijd en een consumptie. Overige consumpties en munitie zijn voor kosten van de schutters.
Aanmelden voor de maaltijd is verplicht en kan tot uiterlijk 11 september.
Opgave bij:
Willem Goedegebuure
0641930149
willemgoedegebuure@hotmail.com

9 september 2015 – winnaars Vaderdag-actie ACTIVA nemen deel aan schietarrangement

Op woensdag 9 september ontvingen we de winnaars van de ACTIVA Vaderdag-actie voor een volledig verzorgd schietarrangement. Na een welkomstwoord en een presentatie over de vereniging, kregen de 18 deelnemers een rondleiding op de nieuwe schietbaan.
IMG_3115
Na een uitgebreide veiligheidsinstructie mochten de winnaars onder deskundige begeleiding van onze schietinstructeurs hun eerste schoten lossen op schietkaarten. Na enige tijd oefenen waren de deelnemers klaar voor een wedstrijd, een bowlingpinwedstrijd op 25 meter afstand met de karabijn.
IMG_3117
Jeroen de Rijke bleek deze avond de allerbeste schutter. Klik hier voor de volledige uitslag. Na het schieten bespraken de winnaars onder het genot van een hapje en drankje hun eerste schietsportervaring.
IMG_3116
Een geslaagde avond die zeker een vervolg gaat krijgen.

18 juli 2015 – Opening nieuwe schietbanen door wethouder Kees van Dis

Na jaren lang plannen maken, voorbereiden en (af)bouwen stond 18 juli 2015 met dikgedrukte letters in de agenda van de leden en het bestuur van SSV prinses Juliana. Op dat moment zou namelijk de opening van onze splinternieuwe schietbanen plaatsvinden. Na warme woorden van wethouder Van Dis en voorzitter Rien Bruynzeel was het aan de wethouder om het officiële eerste schot te lossen.
IMG_2880
Een luid applaus van de aanwezige belangstellenden volgde na zijn voltreffer op de fles Champagne.
Na dit officiële eerste schot was het aan de leden om de baan in gebruik te nemen. Door de sponsorcommissie werden nieuwe polo’s, het entrée-bord en de nieuwe website gepresenteerd.
IMG_2881
Na een succesvolle openingswedstrijd werd de dag in stijl afgesloten met een gezins-BBQ. Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie van deze dag.
IMG_6154-1

18 juli 2015 – Marcel v/d Jagt en Leo Moerland winnen openingswedstrijd

Op zaterdag 18 juli werd de openingswedstrijd gehouden in onze splinternieuwe nieuwbouwaccommodatie.

IMG_2885

Leden van onze schietvereniging konden deelnemen aan een attractiewedstrijd waarbij op bowlingpins werd geschoten op tijd. Ieder lid kreeg in 2 series van 5 schoten de kans zijn of haar schietkunsten te bewijzen. Er werd geschoten in de disciplines karabijn en pistool op 25 meter afstand. Marcel van der Jagt won bij karabijn, Leo Moerland bij pistool. IMG_6201-2
Klik hier voor de volledige uitslag van de wedstrijd.

18 juli 2015 – Afsluiting voorjaarsseizoen met BBQ

Op zaterdag 18 juli vond de traditionele afsluiting van het voorjaarsseizoen plaats door middel van een BBQ. Dit jaar voor het eerst op het royale terras van ons nieuwe clubgebouw. Het weer was ons erg goed gezind. Onder genot van de zomerzon genoten de 45 aanwezige volwassenen en 23 kinderen van al het goeds van de BBQ. Voor de kleine kinderen was er een springkussen geregeld. De oudere kinderen konden op de schietbaan terecht voor het luchtbuksschieten. Ook het vers gemaakte ijs van Tom de IJscoman mocht niet ontbreken.
IMG_2893
Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie van de BBQ.

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

Facebook